Overname door Stellia.nl
15 jan 2019

Overname door Stellia.nl

Auteur: Sonja Schwedersky

Begin december heeft Stellia.nl affiliatedashboard.nl overgenomen.  Tim was de eigenaar van deze website. Deze website scoort hoog in Google (vaak op de eerste plaats!) en dat was reden voor Hans van Krieken eens nader kennis te maken met Tim. Een en ander mondde uit in een overname: affiliatedashboard.nl en Stellia horen nu bij elkaar en dat is goed nieuws voor Stellia! 

Met deze overname is Stellia CMS in één klap wereldwijd marktleider geworden met haar affiliate CMS platform. Daarnaast gaan Tim en Stellia samenwerken en ook dat is goed nieuws: met de hulp van Tim gaat het bouwen en beheren van websites binnen Stellia nog makkelijker worden en nog aantrekkelijker qua vormgeving en mogelijkheden.

Tim werkt nu in opdracht voor Stellia

Tim vertelt dat de overname van zijn website heel soepel is verlopen. Ook hij was bezig met een CMS voor affiliates maar hij was daarmee nog niet zo ver als Stellia. Zijn kracht ligt met name in het ontwerpen van websites en templates en hij heeft verstand van de technische kant van SEO. Hans had wel interesse in zijn vaardigheden en Tim zet deze nu in voor Stellia. Tim is daarnaast erg enthousiast over het CMS van Stellia: “Een bijzonder handig systeem, eenvoudig te begrijpen en toe te passen, de support is uitstekend en de kwaliteit is, zeker in vergelijking met anderen, bijzonder hoog”.
Klik hier en ontdek meer!

4 Reacties
 • Rv
  Geplaats op zondag 20 januari 2019 om 15:42

  Stellia is dus nog steeds flink aan 't groeien, Mooi!

 • Huub
  Geplaats op donderdag 17 januari 2019 om 08:39

  Goed dat tim ook zijn plekje heeft gevonden binnen stellia! Succes

 • Bér
  Geplaats op woensdag 16 januari 2019 om 15:38

  Fijn dat de klanten zo goed op de hoogte worden gehouden middels deze blog! Heel tevreden met Stellia tot nu toe :)

 • Gion
  Geplaats op woensdag 16 januari 2019 om 11:34

  Dus voor beide beter! goed om te horen

Laat een reactie achter