Content voor je affiliate website
13 nov 2018

Content voor je affiliate website

Auteur: Sonja Schwedersky

Stellia werkt al langere tijd samen met De Schrijverije voor teksten op de website. Wat doet zo’n tekstschrijver allemaal voor je, en waarom zou je gebruik maken van een tekstschrijver?

Professionele teksten hebben veel voordelen voor je website! Ook de affiliates van Stellia kunnen gebruik maken van de diensten van de Schrijverije, mét korting. Kijk op de website van de Schrijverije voor de speciale tarieven voor affiliates. Al klant bij Stellia? Dan kan je gebruik maken van een eenmalig aanbod voor een eerste gratis tekst.

Waarom een tekstschrijver?

Goede teksten zijn belangrijk. Bezoekers van je website nemen jou en je site serieuzer als de teksten goed zijn. Wat is goed? Foutloos qua spelling en zinsbouw maar ook goed qua indeling, inhoud en duidelijkheid. Tenslotte is SEO super belangrijk. SEO betekent zoekmachineoptimalisatie en dit betekent weer: goed worden gevonden in de zoekmachines. Google moet jouw website vinden en bepalen hoe belangrijk je website is. Hoe belangrijker, hoe hoger je scoort in zoekresultaten. Google bepaalt deze rangschikking onder meer aan de hand van je teksten. Zijn ze relevant voor de zoekopdracht?

De zoekmachines zijn veel slimmer geworden en als je slechte teksten hebt op je website dan val je al snel door de mand. Google wil surfers immers dát aanbieden waar ze naar op zoek zijn.

Wat kan de Schrijverije doen voor jou

De Schrijverije schrijft alle soorten teksten, over alle onderwerpen. Kan je zelf goed schrijven dan kan de Schrijverije je teksten nakijken en de laatste foutjes er uit halen. En natuurlijk je tekst optimaliseren voor wat betreft de vindbaarheid, de SEO. Kan je niet zo goed zelf schrijven dan maakt de Schrijverije passende teksten voor op je website. Je kunt ook blogs laten schrijven of nieuwsberichten. Hiermee houd je je site levend en up-to-date. 

Nog geen account bij Stellia CMS. Klik op de onderstaande button en neem een weekje proef zodat je het zelf kan ervaren.
Klik hier voor een GRATIS proefaccount!

4 Reacties
 • Melinda_82
  Geplaats op vrijdag 15 november 2019 om 13:23

  Zou je kunnen reacgeren op mijn emailtje. Wil graag gebruik maken van jow diensten. Heb vanmorgen een email verzonden. Groetjes melinda

  Reactie van Stellia CMS:

  Hai Melinda, Ik heb net gekeken. Maar ik krijg de volgende melding terug: "Mail delivery failed: returning message to sender
  This message was created automatically by mail delivery software."

  Ik bel je anders vandaag nog eventjes. De beller is sneller zullen we maar zeggen.

  Tot strakjes!

 • Joooost!
  Geplaats op donderdag 14 november 2019 om 10:10

  Kun je me bellen voor teksten? Ben geintreseerd hierin!

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Joost, Je kan het beste naar de volgende pagina navigeren: https://www.schrijverije.nl/kortingscode-van-stellia-voor-gratis-tekst/ Sonja zal na aanleiding van je verzoek contact met je opnemen.

  Succes! We spreken elkaar van de week wel weer!

  Groetjes,
  Casper

 • Matthijs
  Geplaats op dinsdag 13 november 2018 om 16:01

  Goed om te lezen dat ik ook gebruik kan maken van jullie tekstschrijver.

 • Lucas
  Geplaats op dinsdag 13 november 2018 om 15:01

  Ziet er goed uit! Zal dit zeker eens proberen op een van mijn sites.

Laat een reactie achter