Adverteerder Coolblue
01 okt 2018

Adverteerder Coolblue

Auteur: Sonja Schwedersky

Voor wie Coolblue niet kent: Coolblue is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van de Benelux én heeft een affiliate programma waar jij als publisher producten voor kunt promoten!

 

Je krijgt bij Coolblue een mooie commissie voor je verkopen die varieert van 1 tot 10%. Ook is de keuze voor wat je wilt promoten groot: er staan meer dan 60.000 producten tot je beschikking. We spraken met Laurens den Boer van Coolblue. Hij vertelt dat Coolblue niet is aangesloten bij een affiliate netwerk maar een eigen affiliate programma heeft. Zij werken met Partnerize (voorheen Performance Horizon). Naast een enorme webshop heeft Coolblue ook 6 winkels in Nederland. Klanten kunnen daar onder meer producten bekijken en kopen en online bestellingen ophalen of retourneren.    

Affiliate worden bij Coolblue Omdat Coolblue een affiliate programma in eigen beheer heeft, kunnen de affiliates rekenen op een heel persoonlijke samenwerking. Een 4-man sterk team van specialisten staat voor je klaar. Elk Nederlands teamlid heeft een aantal productcategorieën onder zijn of haar hoede, zoals mobiele telefoons, witgoed en televisies. De Belgische Affiliate Specialist is er speciaal voor de publishers die actief zijn op de Belgische markt. Het affiliate team van Coolblue kan je tips geven over welke producten je het beste kunt promoten en je helpen om beter te converteren en dus meer te verdienen. Je kunt hier meer informatie lezen over het affiliate programma van Coolblue. En als je enthousiast geworden bent kun je je ook meteen aanmelden!

Coolblue kwam in contact met Stellia omdat een van de klanten van Stellia graag affiliate wilde worden van Coolblue. Laurens is erg enthousiast over het CMS van Stellia en nodigt ook andere klanten van Stellia uit deel te nemen aan het affiliate programma van Coolblue. Coolblue is uitgeroepen tot de beste webwinkel van 2017 en is het affiliate programma genomineerd als Best Managed Affiliate programma van Western Europe (de winnaar wordt 15 oktober bekend gemaakt).

Klik hier voor een GRATIS proefaccount!

9 Reacties
 • Zf
  Geplaats op zaterdag 06 oktober 2018 om 17:05

  Klinkt goed

 • Roel D
  Geplaats op zaterdag 06 oktober 2018 om 12:59

  Ik werk nu al een paar jaar in de affiliate marketing en ben een tijdje geleden uitgekomen bij stellia, en ben zeer tevreden! Het enige platform van zijn soort op dit moment. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke uitleg en updates en het feit dat je binnen een paar minuten je site online kan hebben. Nu deze samenwerking met partnerize is weer een enorm goede stap, ook een zeer goed programma!

 • Tes
  Geplaats op donderdag 04 oktober 2018 om 13:19

  Benieuwd naar de feeds!

 • Franco
  Geplaats op woensdag 03 oktober 2018 om 08:55

  Zijn het dan alleen elektronische producten in de feeds?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hi Franco, Ongeveer alle producten die worden aangeboden op Coolblue.nl kan jij gebruiken op je Stellia website. Aanbod is dus enorm!

 • gg
  Geplaats op dinsdag 02 oktober 2018 om 23:57

  CoolBlue!!

 • Maaike janssen
  Geplaats op dinsdag 02 oktober 2018 om 16:54

  Weer top info van stellia! bedankt voor de tip, ga me meteen aanmelden.

 • John
  Geplaats op dinsdag 02 oktober 2018 om 14:09

  Ik heb wel eens gewerkt met partnerize, heel gebruiksvriendelijk.

 • H
  Geplaats op dinsdag 02 oktober 2018 om 12:51

  Dus ik kan mijn sites gewoon aanmelden bij coolblue?

  Reactie van Stellia CMS:

  Ja zeker. En ook echt een aanrader. Onze ervaring is echt top te noemen. Productaanbod is enorm, de feeds zijn makkelijk in te zetten. En bovenal vele sales!

 • Théo
  Geplaats op maandag 01 oktober 2018 om 21:49

  Klinkt als een grote vis, Coolblue!

Laat een reactie achter